Hur kan vi hjälpa dig?

Några exempel på de byggtjänster vi erbjuder inkluderar de i rutorna nedan.

img

Altanbygge

Vill du bygga till en altan till ditt hus? Det har du mycket att vinna på att göra, framför allt om du låter oss utföra jobbet. Vi kan garantera dig ett förstklassigt resultat som du kommer bli mycket nöjd med samtidigt som du kommer få en vacker altan som gjord för varma sommardagar.

img

Bygge av balkong

Också en balkong är något som det kan vara mycket skönt att ha där hemma. Här kan du bland annat sola ifred, odla växter eller helt enkelt bara ta det lugnt och läsa en bok eller liknande. Hur som helst har vi mångårig erfarenhet av att arbeta med balkongbyggen och kan därför ge dig en balkong som du kommer att bli mycket nöjd med.

img

Renoveringar

Vi arbetar inte enbart med nybyggen och tillbyggnader, utan oss kan du bland mycket annat även vända dig till för att få hjälp med renoveringar av olika slag. Det kan till exempel handla om en badrumsrenovering eller köksrenovering. Oavsett vilket kan du alltid räkna med ett högkvalitativt resultat.

img

Reparationer

Du kanske har något i ditt hem eller fastighet som gått sönder? Då är även olika sorters reparationer något som vi erbjuder. Det kan som exempel handla om allt från ett trasigt tak till trasiga fönster. Vi reparerar det oavsett vad det gäller.