Stor kompetens hos Melian Bygg & Konsult AB

Vi har en stor kompetens inom en rad olika områden när det kommer till att bygga altaner. Vi sätter alltid säkerheten först för våra kunder och våra anställda. Självklart har vi försäkring för att arbeta med just ditt unika projekt.

Kunderna kommer först

Du som vår kund är det viktigaste för oss. Vi på Melian Bygg & Konsult AB älskar helt enkelt att hjälpa dig och få dina visioner att bli till verklighet. Vi erbjuder kompletta lösningar för våra kunder. Bara berätta för oss hur vi kan hjälpa dig och vi ser till att detta blir verklighet. För att du ska känna dig trygg med oss har vi alltid en öppen kommunikation tillsammans med våra kunder. På Melian Bygg & Konsult AB älskar vi att bli utmanade – så det spelar ingen roll vad det är för uppdrag.

Pålitlig personal

Vår personal är professionella, vänliga, lyhörda och pålitliga. När du anställer oss för att utföra ett arbete kan du känna dig säker att detta blir utfört på ett säkert och korrekt sätt. Vårt arbete håller en hög standard och kvaliteten på arbetet är det viktigaste för oss. När du anställer oss kan du lita på att resultatet är toppklass, varje gång. Vi lämnar inget arbete om du inte är nöjd – då är inte vi heller nöjda. Välkommen till Melian Bygg & Konsult AB!