feature-img

Pernej Bygg

Varmt välkommen till oss på Pernej Bygg! Vi är en byggfirma som verkar i Stockholmsområdet och som har varit aktiva inom byggbranschen i många års tid. Vi har därmed en erfarenhet av byggbranschen som få andra aktörer kan jämföra sig med. Vår erfarenhet är förstås i sin tur något som betyder att vi sitter på oerhört mycket kunskap. Just därför kan du alltid förvänta dig en service av högsta tänkbara standard när du anlitar oss!

Vår personal

Det är vår personal här på Pernej Bygg som gör oss till det företag vi är! De har nämligen allt man kan begära inklusive de rätta utbildningarna, certifikaten, erfarenheten och på så sätt också kunskapen. Det är precis därför som vi kan förse våra kunder med den utmärkta service som vi kan!

Bygga altan fint Täby

Vår adress

Vi på Pernej Bygg har Oriongatan 227 i Märsta, Stockholms län som vår adress. Oss kan du dock anlita oavsett var i Stockholmsområdet som du bor eller är verksam någonstans. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om du är baserad i denna del av landet och är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify