Vi kan hjälpa er med mycket, och lite till

Att bygga altan kräver mer än bara plankor, hammare och spikar. Det kan vi skriva under på. Det kräver mycket planering, noggrant arbete och en förståelse för hantverket. Det är svårt för gemene man att ha, men det har vi.

img

Tips och råd

Vad för typ av altan vill du ha; vilket material, hur ska den se ut och hur stor ska den vara? Det är frågor som kan vara lite kluriga att besvara på egen hand, men med våra experter ser vi till att få den precis så som du vill ha den.

img

Montering

När du har bestämt dig för hur allting ska se ut är det dags för det roliga. Vi ser till att göra det så snabbt och effektivt som möjligt, under en tid som passar dig. Självklart med stor respekt för dig, dina grannar och alla runtomkring.

img

Kontinuerlig kommunikation

Det sista vi vill är att stå i din trädgård och bygga utan att låta dig veta hur det ser ut med tidsplanen. Därför kommer vi alltid ha dig i loopen och se till att du alltid vet hur läget ser ut, om vi stött på patrull eller om vi behöver åtgärda något extra.

img

Besiktning

När allt är installerat så ser vi till att säkerställa att det håller måttet. Av förklarliga skäl så är det sista vi vill att du ringer oss några månader efter om att jobbet inte blev som tänkt. Därför kollar vi genom grundligt att allt är stadigt och att det kommer hålla många säsonger framåt.