Ska du bygga altan?

De allra flesta villaägare har någon gång suktat efter att bygga en egen altan, men det är ofta ett projekt kategori större för de flesta. Förutom att det är ganska svårt bara i sig är det många moment som måste tänkas på, både i material- och planeringsväg. Vi har arbetat inom området i många, många år och har under den tiden samlat på oss ovärderlig kunskap. Med oss får du en firma som gör bygget snabbt, med hög kvalitet och till ett riktigt bra pris. Så mycket bättre än så blir svårt att hitta.

En trygg byggpartner

Vi vill att du som kund ska kunna känna dig lugn med våra byggare. Därför har vi lagt ett stort arbete på att hitta några av branschens absolut bästa (och i våra ögon också trevligaste) byggarbetare. För oss är det av största vikt att hålla det vi lovar, vare sig det gäller tidpunkter eller hur arbetet utförs. Vi anpassar oss helt efter era önskemål men kommer självklart också komma med våra tips och råd kring hur vi kan bygga er altan om vi ser att det finns förbättringspotential i det.

Välj oss när ni ska bygga altan

Innan det är dags att sätta spaden i jorden och börja bygget så vet vi att en hel del frågor kan uppstå. Det ska bestämmas material, plats, design och väldigt mycket mer. Ni kan alltid räkna med att vi är fullt involverade i processen från ax till limpa, och vi lämnar ingenting åt slumpen. På ett sätt kan ni egentligen se det som att vi tar över allting från det att ni kontaktar oss, tills dess att allt är helt färdigställt. Skönt, eller hur? 

 

När ni har börjat gå i tankarna så finns vi här, alltid ett telefonsamtal eller mail bort. Du kan alltid räkna med att vi mer än gärna kommer åta oss ditt uppdrag. Varmt välkommen till oss när du ska bygga altan!